Glaasjes
Brasserie Nerocafé en Nero Food Events stellen een ruim assortiment aan hapjes voor. Hieronder vindt u de culinaire hoogstandjes.
Hapjes met vis
- mousse van pastinaak en kastanjes, ansjoviscrème en gegrilde amandelschilfertjes
- mousse van geitenkaas en zalm met gedroogde tomaten
- mousse van zalm met zuring
- mousse van heilbot en bonen met gegrilde pijnboompitten
- mousse van forel en citrusvruchten met gekonfijte sinaasappelschil
Hapjes met vlees
- mousse van ganzelever en appelblokjes met nougatineschilfertjes
- mousse van venkel en eend met vijgenchutney
Hapjes met kaas
- mousse van blauwe kaas en geitenkaas met stukjes walnoot
- mousse van geitenkaas en mosterd op grootmoeders wijze
- mousse van munt en mosterdgranen
Vegetarische hapjes
- fettucini met pesto, tomatenmousse en blokjes gedroogde tomaat
- mousse van wortelen en gember
- mousse van kokosnoot en rozijnen
- mousse van zwarte olijven en pesto, mozarelladobbelsteentjes, tomatenblokjes en tomatencoulis
Zoete glaasjes
- duo van chocolade en pralinémousse, met een hartje van brésilienne
- abrikozenmousse met peperkoek, afgewerkt met een laagje abrikozenconfijt
- caramelmousse met perenconfijt en crumble
- zwarte chocolade- en pralinémousse met brésilienne, afgewerkt met een zwarte ganache en gecarameliseerde amandelen
- pralinémousse met een laagje van zwarte en witte chocolademousse afgewerkt met brésilienne
- duo van exotische mousse en rijstpap omgeven door een laagje passievruchten en bloedsinaasappel
- duo van frambozen- en witte chocolademousse met stukjes framboos
- frambozen- en witte chocolademousse, afgewerkt met een frambozengelei
- kokosnootmousse op een laagje ananasconfijt en biscuitcreme
- passiemousse en exotic coulis, afgewerkt met meringue
- pistachemousse met witte chocolade- en pistache ganache
- vanille bourbon mousse met crumble omgeven door een laagje bessengelei
- walnoot en chocolademousse met een laagje witte chocolade ganache