Menu voor groepen
Brasserie Nerocafé geeft u de kans groepmenu's te bestellen.
Menu 1 (30 euro pp.)
- Fijne plakjes rundsvlees met balsamico, parmezaan-schilfers en fleur de sel
- Geroosterd hammetje met graanmosterdsaus, frisse salade en kroketjes
- Huisbereid chocoladeschuim
Menu 2 (35 euro pp.)
- Atlantische gerookte zalm met ajuintjes, peterselie en toast
- Brochette van zwaardvis, zalm en snoek met waterkerssaus en puree
- Huisbereide crème brûlée
Menu 3 (40 euro pp.)
- Lichte salade met een warm geitenkaasje op toast en honingdressing
- Varkenshaasje met rosti-aardappeltjes, groentengarnituur en archiducaus
- Vanille ijs met warme chocolade en slagroom
Menu 4 (40 euro pp.)
- Scampi's met een roomsausje op smaak gebracht met tomaat en basilicum
- Lamscarré met groentenkrans, aardappelgratin en thijmsaus
- Dessert-assortiment (mini bavarois, javanais, ijs)
Menu 5 (35 euro pp.)
- Fijne sneetjes gerookte eendeborst met sinaasappelreductie en frisse salade
- Rundschateaubriand met groentengarnituur, saus naar keuze en frietjes
- Vanille ijs met caramelsaus, bresilienne-nootjes en slagroom
Menu 6 (30 euro pp.)
- Gesauteerde paddenstoelen met look, ui, peterselie en krokante toast
- Gegrilde Atlantische zalmfilet op vel met waterkerssaus en puree
- Appeltaart met een bolletje ijs
Menu 7 (30 euro pp.)
- Duo van kaas- en garnaalkroketjes met gefruite peterselie
- Kipfilet met provençaalse groenten, tomaat-basilicumsaus en krieltjes
- Vanille ijs met ambachtelijke advocatenlikeur en slagroom
Menu 8 (40 euro pp.)
- Oostendse tomaat-garnaal met grijze garnalen en frisse salade
- Opgevulde kalfsmedaillon met brie, porto-sausje en groentengratin
- Huisbereide tiramisu
Menu 9 (27 euro pp.)
- Tomaat met mozarella, pesto van basilicum en olijfjes
- Rundscarbonades in donkere Tongerloo, pruimen en frietjes
- Bolletjes vanille-ijs en vers seizoensfruit
Menu 10 (29 euro pp.)
- Salade van gebakken spek, blauwe kaas en croutons
- Gestoofd konijn met sausje van perensiroop en kroketjes
- Warme Brusselse wafel met ijs en chocolade
Menu 11 (33 euro pp.)
- Flinterdunne ham met meloen, portosausje en frisse salade
- Eendenborstfilet met sinaasappelsaus, gewokte groentjes en rosti-aardappel
- Chocoladeschuim
Menu 12 (42 euro pp.)
- Cocktail van zeevruchten, garnaal, krab en wulken
- Gepocheerde zeetong met groentenjulienne en hollandaisesaus
- Dessertassortiment (mini-bavarois, javanais, ijs)