Menu voor groepen

Brasserie Nerocafé geeft u de kans groepmenu's te bestellen.

Menu 1 (30 euro pp.)

  • Fijne plakjes rundsvlees met balsamico, parmezaan-schilfers en fleur de sel
  • Geroosterd hammetje met graanmosterdsaus, frisse salade en kroketjes
  • Huisbereid chocoladeschuim

 

Menu 2 (35 euro pp.)

  • Atlantische gerookte zalm met ajuintjes, peterselie en toast
  • Brochette van zwaardvis, zalm en snoek met waterkerssaus en puree
  • Huisbereide crème brûlée

 

Menu 3 (40 euro pp.)

  • Lichte salade met een warm geitenkaasje op toast en honingdressing
  • Varkenshaasje met rosti-aardappeltjes, groentengarnituur en archiducaus
  • Vanille ijs met warme chocolade en slagroom

 

Menu 4 (40 euro pp.)

  • Scampi's met een roomsausje op smaak gebracht met tomaat en basilicum
  • Lamscarré met groentenkrans, aardappelgratin en thijmsaus
  • Dessert-assortiment (mini bavarois, javanais, ijs)

 

Menu 5 (35 euro pp.)

  • Fijne sneetjes gerookte eendeborst met sinaasappelreductie en frisse salade
  • Rundschateaubriand met groentengarnituur, saus naar keuze en frietjes
  • Vanille ijs met caramelsaus, bresilienne-nootjes en slagroom

 

Menu 6 (30 euro pp.)

  • Gesauteerde paddenstoelen met look, ui, peterselie en krokante toast
  • Gegrilde Atlantische zalmfilet op vel met waterkerssaus en puree
  • Appeltaart met een bolletje ijs

 

Menu 7 (30 euro pp.)

  • Duo van kaas- en garnaalkroketjes met gefruite peterselie
  • Kipfilet met provençaalse groenten, tomaat-basilicumsaus en krieltjes
  • Vanille ijs met ambachtelijke advocatenlikeur en slagroom

 

Menu 8 (40 euro pp.)

  • Oostendse tomaat-garnaal met grijze garnalen en frisse salade
  • Opgevulde kalfsmedaillon met brie, porto-sausje en groentengratin
  • Huisbereide tiramisu

 

Menu 9 (27 euro pp.)

  • Tomaat met mozarella, pesto van basilicum en olijfjes
  • Rundscarbonades in donkere Tongerloo, pruimen en frietjes
  • Bolletjes vanille-ijs en vers seizoensfruit


Menu 10 (29 euro pp.)

  • Salade van gebakken spek, blauwe kaas en croutons
  • Gestoofd konijn met sausje van perensiroop en kroketjes
  • Warme Brusselse wafel met ijs en chocolade

 

Menu 11 (33 euro pp.)

  • Flinterdunne ham met meloen, portosausje en frisse salade
  • Eendenborstfilet met sinaasappelsaus, gewokte groentjes en rosti-aardappel
  • Chocoladeschuim

 

Menu 12 (42 euro pp.)

  • Cocktail van zeevruchten, garnaal, krab en wulken
  • Gepocheerde zeetong met groentenjulienne en hollandaisesaus
  • Dessertassortiment (mini-bavarois, javanais, ijs)

Menu voor groepen

Brasserie Nerocafé geeft u de kans groepmenu's te bestellen.

Menu 1 (30 euro pp.)

  • Fijne plakjes rundsvlees met balsamico, parmezaan-schilfers en fleur de sel
  • Geroosterd hammetje met graanmosterdsaus, frisse salade en kroketjes
  • Huisbereid chocoladeschuim

 

Menu 2 (35 euro pp.)

  • Atlantische gerookte zalm met ajuintjes, peterselie en toast
  • Brochette van zwaardvis, zalm en snoek met waterkerssaus en puree
  • Huisbereide crème brûlée

 

Menu 3 (40 euro pp.)

  • Lichte salade met een warm geitenkaasje op toast en honingdressing
  • Varkenshaasje met rosti-aardappeltjes, groentengarnituur en archiducaus
  • Vanille ijs met warme chocolade en slagroom

 

Menu 4 (40 euro pp.)

  • Scampi's met een roomsausje op smaak gebracht met tomaat en basilicum
  • Lamscarré met groentenkrans, aardappelgratin en thijmsaus
  • Dessert-assortiment (mini bavarois, javanais, ijs)

 

Menu 5 (35 euro pp.)

  • Fijne sneetjes gerookte eendeborst met sinaasappelreductie en frisse salade
  • Rundschateaubriand met groentengarnituur, saus naar keuze en frietjes
  • Vanille ijs met caramelsaus, bresilienne-nootjes en slagroom

 

Menu 6 (30 euro pp.)

  • Gesauteerde paddenstoelen met look, ui, peterselie en krokante toast
  • Gegrilde Atlantische zalmfilet op vel met waterkerssaus en puree
  • Appeltaart met een bolletje ijs

 

Menu 7 (30 euro pp.)

  • Duo van kaas- en garnaalkroketjes met gefruite peterselie
  • Kipfilet met provençaalse groenten, tomaat-basilicumsaus en krieltjes
  • Vanille ijs met ambachtelijke advocatenlikeur en slagroom

 

Menu 8 (40 euro pp.)

  • Oostendse tomaat-garnaal met grijze garnalen en frisse salade
  • Opgevulde kalfsmedaillon met brie, porto-sausje en groentengratin
  • Huisbereide tiramisu

 

Menu 9 (27 euro pp.)

  • Tomaat met mozarella, pesto van basilicum en olijfjes
  • Rundscarbonades in donkere Tongerloo, pruimen en frietjes
  • Bolletjes vanille-ijs en vers seizoensfruit


Menu 10 (29 euro pp.)

  • Salade van gebakken spek, blauwe kaas en croutons
  • Gestoofd konijn met sausje van perensiroop en kroketjes
  • Warme Brusselse wafel met ijs en chocolade

 

Menu 11 (33 euro pp.)

  • Flinterdunne ham met meloen, portosausje en frisse salade
  • Eendenborstfilet met sinaasappelsaus, gewokte groentjes en rosti-aardappel
  • Chocoladeschuim

 

Menu 12 (42 euro pp.)

  • Cocktail van zeevruchten, garnaal, krab en wulken
  • Gepocheerde zeetong met groentenjulienne en hollandaisesaus
  • Dessertassortiment (mini-bavarois, javanais, ijs)


Voor deze websit heeft u Flash nodig.
Klik hier om te downladen.