brasserie nerocafé

Brasserie Nerocafé in Hoeilaart grenst aan de groene long rond Brussel, het tot de verbeelding sprekende Zoniënwoud. Deze zaak die rust, klasse en creativiteit uitstraalt, opende haar deuren in 2000 en zocht haar naam bij  de stripheld ‘Nero’, wiens geestelijke vader op een boogscheut van de brasserie woont. Talloze werken van Marc Sleen zijn er trouwens te bewonderen. Exclusieve tekeningen en taferelen uit de Nero-reeks tafelen met u mee.

Naast talloze bier-, wijn en Champagnesoorten biedt brasserie Nerocafé u de kans om te genieten van een heerlijk gastronomisch diner. Huisgemaakte kaaskroketten, talloze scampivariëteiten en andere fijnproeverkost wordt op een haarfijne manier klaargestoomd als voorgerecht. De hoofdgerechten liegen er ook niet om: de vis- en vleesgerechten strelen de tong. Voeg daarbij een Nerowafel of een ijsje als dessert, en u heeft de perfecte combinatie tussen smaak, gastvrijheid en klasse.
De gastvrijheid van de brasserie zorgt er voor dat ook kleine en lichte maaltijden worden klaargemaakt, zodat ook  kinderen op een sfeervolle manier het oude tramstationnetje leren kennen.

Zakenlui kunnen er op weekdagen terecht voor een op maat zakenlunch met aangepaste wijnen. Als het weer het toelaat, zorgt het grote terras voor groene en gezonde buitenlucht tijdens de maaltijd.

Het tramstationnetje van weleer leeft opnieuw. Verneem hier de geschiedenis van het in 1958 gesloten station.

brasserie nerocafé

Brasserie Nerocafé in Hoeilaart grenst aan de groene long rond Brussel, het tot de verbeelding sprekende Zoniënwoud. Deze zaak die rust, klasse en creativiteit uitstraalt, opende haar deuren in 2000 en zocht haar naam bij  de stripheld ‘Nero’, wiens geestelijke vader op een boogscheut van de brasserie woont. Talloze werken van Marc Sleen zijn er trouwens te bewonderen. Exclusieve tekeningen en taferelen uit de Nero-reeks tafelen met u mee.

Naast talloze bier-, wijn en Champagnesoorten biedt brasserie Nerocafé u de kans om te genieten van een heerlijk gastronomisch diner. Huisgemaakte kaaskroketten, talloze scampivariëteiten en andere fijnproeverkost wordt op een haarfijne manier klaargestoomd als voorgerecht. De hoofdgerechten liegen er ook niet om: de vis- en vleesgerechten strelen de tong. Voeg daarbij een Nerowafel of een ijsje als dessert, en u heeft de perfecte combinatie tussen smaak, gastvrijheid en klasse.
De gastvrijheid van de brasserie zorgt er voor dat ook kleine en lichte maaltijden worden klaargemaakt, zodat ook  kinderen op een sfeervolle manier het oude tramstationnetje leren kennen.

Zakenlui kunnen er op weekdagen terecht voor een op maat zakenlunch met aangepaste wijnen. Als het weer het toelaat, zorgt het grote terras voor groene en gezonde buitenlucht tijdens de maaltijd.

Het tramstationnetje van weleer leeft opnieuw. Verneem hier de geschiedenis van het in 1958 gesloten station.



Voor deze websit heeft u Flash nodig.
Klik hier om te downladen.